Hoekbank Lavolta beige rechts

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Moderne en organische bank: Lavolta

Hoekbank Lavolta is een pareltje, gestoffeerd in topkwaliteit stof. De zachte, ronde lijnen geven je interieur een warme uitstraling. En het beste? Je kunt 'm helemaal naar jouw smaak samenstellen! Kies je eigen bekleding en kleur, en laat je creativiteit de vrije loop. Met Lavolta zijn er eindeloze opstellingen mogelijk.

  • Met organische elementen
  • Stel zelf samen, kies uit vele opstellingen en stoffen
  • Longchair en hoek met eiland ook beschikbaar met rechthoekig einddeel

Model Lavolta is helemaal aanpasbaar aan jouw wensen, zelfs tot aan de poten toe. En met het ruime assortiment aan stoffen en kleuren, vind je altijd de perfecte match. Onze stoffen zijn grondig getest, dus kwaliteit gegarandeerd!

Wil je de stijl van je eetkamerstoelen matchen met je nieuwe bank? No problem! Leg de stalen naast elkaar en kijk wat het beste past. En voor al je vragen en keuzestress kun je altijd bij onze verkopers terecht. Let's make your home dreams come true!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 077x334x219 cm
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10449985
Kleur:
Lichtgrijs
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.