INHOUSE Fauteuil Noria

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op=op
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Noria modern & comfortabel

Ons model Noria blinkt uit in zitcomfort en uitstraling. De zitkussens zijn voorzien van een bonell binnenvering en dat geeft een fantastisch zitcomfort. Er zijn tal van stoffen en ledersoorten mogelijk en ook het samenstellen van een hoekbank behoort tot de mogelijkheden.

  • Stofconcept IN.HOUSE mogelijk
  • Stof- en ledercollectie van de leverancier mogelijk
  • Hoogwaardig comfort

De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, om het fantastische zitcomfort te garanderen hebben we gekozen voor een stalen nosagvering met daarboven de dikke zitkussens welke voorzien zijn van stalen bonellvering. Deze vering is afgedekt met een koudschuim laag zodat de levensduur zo lang mogelijk is. Je merkt het meteen als je plaatsneemt in de banken of de fauteuils; de bonell geeft je optimale ondersteuning en comfort.

Model Noria kan geleverd worden in de stoffen uit de IN.HOUSE collectie waardoor je prachtige combinaties kunt maken met de andere meubelen uit onze collectie. Daarnaast zijn er speciaal voor dit model ook nog extra stof- en ledersoorten geselecteerd die als aanvulling op de reeds ruime IN.HOUSE stofcollectie mogelijk zijn op dit model.

Je kunt bovendien kiezen uit een mooie stiknaad of een biesafwerking. Daarnaast is het mogelijk de poothoogte aan te passen, er is keuze uit 12 of 14 cm in chroom of zwart.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 090x090x095 cm | Zithoogte 46 cm, zitdiepte 56 cm, armbreedte 15 cm
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Niet beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
SH-10176822-1
Merk:
Outlet
Garantie:
3 maanden
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.