Eettafel Ovum driehoekig eikenhout

Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Ovum; tafelserie voor modern wonen

  • Uniek driehoekig blad
  • In verschillende kleuren olie of lak af te werken
  • Massief eiken blad

Zoek je een tafel die totaal anders is dan wat je tot nu toe zag? Dan is Ovum jouw tafel! Met zijn speelse driehoekige vorm met ronde hoeken is dit dé eyecatcher in je kamer. Combineer de eettafel en salontafel uit deze serie met elkaar, of kies juist een combinatie met één van onze andere tafelseries: met Ovum kun je alle kanten op.

De eettafel heeft een afmeting van 156x156 cm, aan iedere zijde kunnen in de meeste gevallen twee eetstoelen geschoven worden. Dat betekent dat je met zes personen aan de tafel kunt zitten, in een gezellige tafelschikking.

Het blad is 3 cm dik en van massief eiken. Naar wens kun je deze laten afwerken met olie of lak, in verschillende kleuren. Zo creëer je de tafel die perfect bij de rest van je interieur past. Het blad is standaard voorzien van een zogenaamde verjongde bladrand. Dit wil zeggen dat de bladrand naar binnen toe is afgeschuind. Dit geeft de tafel een mooi rank silhouet. Door de unieke montage van de poten lijkt het blad bovendien te zweven.

Met de bijpassende salontafel wordt de zithoek één geheel met je eethoek.

Om optimaal te genieten van je nieuwe tafel is het raadzaam deze goed te onderhouden. Het dagelijkse onderhoud is simpel, afnemen met een schone en zachte lichtvochtige doek (katoen), daarna droogwrijven. Vervuiling kun je reinigen met Woodclean en je kunt de lak beschermen met de onderhoudsset Clean & Care.

Vraag onze verkoopadviseurs als je meer informatie wenst, zij staan klaar om je te helpen bij je keuze.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 078x156x156 cm | De hoogte van de onderregel bedraagt ca. 75 cm. De ruimte tussen de poten bedraagt ca. 137 cm.
Materiaal:
Hout
Materiaal Specifiek:
Hout
SKU:
10385685
Merk:
INHOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.