Eetkamerstoel Arlenti okergeel velvet

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Arlenti met luxe skatewielen!

Onze elegante armstoel Arlenti is uitgevoerd met een mooie zwarte metalen poot met luxe skatewielen en een comfortabele kuipzitting die voorzien is van verticaal stiksel. De armstoel is verkrijgbaar in stof Adore in de actuele kleuren Gold en Darkgrey. Model Arlenti is te bestellen per 2 stuks per kleur, zodat je ook eenvoudig een leuke kleurmix aan je eettafel kunt samenstellen.

  • Luxe skatewielen
  • Comfortabele zit
  • Industriële look
  • In 2 actuele kleuren verkrijgbaar
  • Te bestellen per 2 stuks per kleur, of een veelvoud hiervan

De armstoelen Arlenti beschikken over luxe skatewielen waardoor je de stoel moeiteloos kunt verplaatsen in de woonkamer. Niet alleen aan de eettafel, maar ook als je extra zitplaatsen nodig hebt bij je hoekbank of bankstel is stoel Arlenti gemakkelijk er bij te plaatsen.

Arlenti is leverbaar in 2 actuele kleuren. Wij streven ernaar om de armstoelen altijd op voorraad te houden, zodat we ze snel kunnen leveren. Zo heb je binnen no-time plezier van je nieuwe eetset. De elegante armstoel is afgewerkt met mooie details; de mooie verticale stiksels in de rugleuning, de elegante armleuning en de mooie bies rondom accentueren dit.

Tegen een meerprijs kun je de garantie uitbreiden naar 7 jaar. Dan geniet je 7 jaar lang van een volledige garantie. Als er in die periode zich een probleem zou voordoen geniet je van onze snelle service aan huis. Bij deze garantie ben je bovendien verzekerd van 7 jaar lang bescherming tegen vlekken.

Je vindt bij ons niet alleen mooie comfortabele eetstoelen, maar ook je kunt bij ons ook terecht voor andere meubelen voor jouw interieur. Denk hierbij aan woonprogramma's in vele stijlen en kleuren, hoekbanken, fauteuils en relaxfauteuils. Onze eetstoelen combineren uitstekend met één van onze vele tafelseries. Vaak zijn ze te verkrijgen in diverse afmetingen en kleuren. Er zit zeker een tafel bij, die voldoet aan jouw wensen.

Vraag onze deskundige verkoopmedewerkers voor meer informatie, je kunt bij hen ook terecht voor interieuradvies. Neem dan altijd een plattegrondje van je woonkamer mee of foto's van de huidige situatie. Men heeft dan snel een beeld van jouw woonstijl en er is makkelijker een goed advies te geven. Zij helpen je graag om jouw ideale interieur samen te stellen!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 088x059x062 cm | zithoogte 49 cm, zitdiepte 43 cm, armhoogte 66 cm. maximale belastbaarheid 110 kg
Materiaal:
Stof
Materiaal Specifiek:
Stof
SKU:
10362355
Merk:
IN.HOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.