Zo creëer je jouw ideale thuiswerkplek

Zo creëer je jouw ideale thuiswerkplek

Nu we steeds vaker vanuit huis werken, is een goede thuiswerkplek erg belangrijk. Je wilt natuurlijk wel een beetje comfortabel de werkdag doorkomen. Met de tips uit dit artikel kun jij jouw perfecte thuiswerkplek inrichten.

Een goed bureau

Je kunt natuurlijk aan de eettafel gaan zitten, maar een apart bureau is nog net een stukje handiger. Zo kun je aan het einde van jouw werkdag de boel gewoon even de boel laten en toch gezellig aan tafel voor het avondeten. Wist je dat je ook jouw bureau kunt inrichten in jouw eigen woonstijl? Kies bijvoorbeeld voor een industrieel bureau, een bureau met vintage look of een bureau met strakke moderne lijnen. Ook kun je jouw bureau natuurlijk zo groot maken als jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor een uitschuifbare tafel als je af en toe jouw werkplek wilt kunnen vergroten. Heb juist erg weinig ruimte nodig of een klein huis, kies dan voor een klein bureau of een bijzettafel. Wist je dat er ook speciale laptoptafels bestaan?

 

Ook handig: een laptoptafel

Wanneer je erg klein woont, of genoeg hebt aan enkel een plek voor je laptop, dan kun je ook kiezen voor een laptoptafel. Deze tafels zijn speciaal gemaakt om gemakkelijk te kunnen werken als je weinig ruimte nodig hebt. Zo plof je bijvoorbeeld heerlijk neer op de bank met je laptop bij de hand.

Laptoptafels hebben een ideale werkhoogte voor als je niet te hoog zit en je kunt ze over je schoot heen schuiven. En als je even je laptop niet nodig hebt, kun je het laptoptafeltje ook gebruiken als bijzettafel. Handig, toch?

Een comfortabele stoel

Comfortabel kunnen zitten tijdens het werken is natuurlijk ook belangrijk. Het is niet alleen belangrijk voor je lichaam, maar zorgt ook voor een betere productiviteit tijdens het werken. Wil jij een bureaustoel die goed zit en mooi past bij jouw interieur smaak? Kies dan voor een eetkamerstoel als bureaustoel. Ga bijvoorbeeld voor een stoel met vaste poten, een eetkamerstoel met draaipoot of een stoel met wielen. Zo heb je heel veel keuze en past je ideale thuiswerkplek ook goed in jouw interieur.

Ontdek meer blogs

Producten