Handige tips voor het kopen van het perfecte dekbed

Handige tips voor het kopen van het perfecte dekbed

Het is herfst…. wat is het koud en guur….. Weer om lekker in je bed te blijven en onder een heerlijk dons dekbed van Silvana weg te kruipen! Lekker wegduiken onder een warme comfortabele deken. Toch kan een goed dekbed vinden lastiger zijn dan dat je denkt. Waar moet je opletten, wat is de juiste afmeting en welk materiaal past het beste bij jou.

Wij delen vandaag een paar handige tips voor je voor het vinden van het perfecte dekbed.

De juiste afmeting

Lig je eindelijk lekker warm onder de deken, draait je partner zich om en voila dekbed weg. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, ruzie om de deken. Dit komt omdat de meeste mensen een dekbed met hetzelfde formaat als het matras kopen. Het is echter verstandig om het dekbed altijd wat groter aan te schaffen.

Heb je een bed met een matrasmaat 140 cm dan raden we je aan om min. een dekbed aan te schaffen van 200 cm. Bij een matrasmaat van 160cm en 180cm een dekbed van 240 cm breed en bij een boxspring of ledikant van 200 cm een dekbed van 260 cm breed.

Keuze in materiaal

Bij Tilders Slapen adviseren wij altijd de comfortabele dekbedden van Silvana Royale. Silvana Royale heeft voor iedereen het perfecte dekbed! Een comfortabel en luxe donzen dekbed met 100% witte eendendons in een soepele satijnen geweven tijk. Transpireer je veel? Geen enkel probleem! Dons is zeer zacht en kan veel transpiratievocht afvoeren. Welk dekbed bij je past is voor ieder persoonlijk.

De dekbedden van Silvana Royale zijn ook geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. De dekbedden zijn zeer dicht geweven die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

6 verschillende warmteklassen

De één wil graag lekker warm en de ander graag koel. Om dit perfect naar je wensen af e stellen heeft de Royale serie 6 verschillende warmteklassen (van Extra light tot Extra warm) die je onderling kunt koppelen voor een warmtebehoefte voor elk seizoen! Een fijn dekbed is belangrijk voor een goede nachtrust.

Heb jij nog vragen of wil je graag een advies op maat, neem gerust contact op met onze slaapadviseurs van Tilders ! 024-6491149 of info@tilders. Slaap lekker!

Ontdek meer blogs

Producten