De voordelen van een ovale eetkamertafel

De voordelen van een ovale eetkamertafel

Ben jij op zoek naar een opvallend en unieke eettafel? Kies dan eens voor een andere vorm. Op de website vanTilders.nl vind jij precies wat je zoekt. Heb jij wel eens nagedacht over een ovale eettafel? Een ovale eetkamertafel heeft namelijk een heleboel voordelen, wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

Een ovale tafel is uniek

Een ovale eetkamertafel is bijzonder en uniek. Dit is een bijzonder mooi voordeel, omdat deze opvalt waar rechte hoeken en lijnen weg vallen. Rond en ovaal zullen juist opvallen in je interieur. In de meeste kamers ziet men veel strakke en rechte lijnen. Andere vormen zullen er dan al heel snel uitspringen.

Meerdere zitplaatsen

Ronde tafels kunnen minder mensen aan tafel kwijt dan bij een ovale eetkamertafel. Je hebt dus al snel meerdere zitplaatsen bij een ovale eetkamertafel. In de meeste gevallen kun je een ronde eetkamertafel niet uitschuiven. Ben jij op zoek naar een eetkamertafel met nog meer zitplaatsen, ga dan voor een ovale eetkamertafel die je kunt uitschuiven. 

Geen vervelende hoeken meer

Rechthoekige tafels kunnen soms ongemak met zich meebrengen. Laten we eerlijk zijn we hebben ons allemaal wel eens gestoten aan die vervelende hoek. Bij een ovale tafel hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken. Bij de ovale tafel is het ook niet meer noodzakelijk dat er iemand aan het hoofd zit. Eigenlijk kunnen we hieruit opmaken dat alle ongemakken die je met een rechthoekig tafel kunt hebben, verleden tijd zijn met de ovale eetkamertafel.

Het ziet er compacter uit

Een ovale eetkamertafel neemt minder ruimte in dan rechte tafels, maar door de ronde vormen ziet het er compacter uit. De ruimte waar je de ovale tafel zult gaan plaatsen zal dan niet snel vol gaan lijken. Dat houdt in dat het een ideaal pronkstuk is voor de kleinere ruimte.

Gezelligheid

Aan een ovale eettafel kun je behoorlijk wat gezelligheid beleven. Door de ovale vorm ben je niet genoodzaakt tegenover elkaar te gaan zitten. Een ander bijkomend voordeel is dat je gemakkelijk oogcontact kunt maken met iedereen die bij jou aan tafel zit. Gezelligheid dat is wat je gaat beleven, want het is toch wel heel gezellig dat je met iedereen een gesprekje kunt voeren.

Een prachtige eetkamertafel 

Bij Tilders.n hebben zij een geweldig ontwerp waar zij je graag meer over willen vertellen. Op deze manier krijg jij nog een beter beeld van een ovale eetkamer tafel die zal shinen in jouw kamer. We hebben het over de In House eettafel Canarias. Deze geweldige ovale eettafel is een pronkstuk voor ieder interieur. Hij is ovaal en hij heeft een metalen onderstel. Je kunt deze prachtige eettafel verkrijgen in verschillende maten.

De tafel is gemaakt van hoogwaardige materialen, het design is tijdloos en past in vrijwel in ieder interieur. Zij weten zeker dat je jarenlang plezier zult hebben van de tafel.  De eettafel is slijtvast en is zeer hygiënisch. Een bijkomend voordeel is dat het tafelblad niet zal verkleuren. Het onderhouden van de tafel is eenvoudig. Je kunt de tafel afnemen met een lauwwarm sopje en droog vegen met een droge doek. Vind jij de tafel een beetje kaal en weet jij nog niet hoe jij jouw tafel aan zou moeten kleden voor een beetje meer gezelligheid?

De aankleding

Voor nog meer aankleding, zou je gebruik kunnen maken van een leuk beeld of een vaas met bloemen. Bloemen brengen toch altijd een fijne sfeer in de ruimte, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een blad met wat kaarsjes. Kun jij niet tegen bloemen vanwege de geur, je kan natuurlijk ook gaan voor kunstbloemen. Tip gebruik een mooie bijpassende kleur stoelen of werk met meerdere kleuren. Soms schrikken meerdere kleuren je af, maar juist de combinatie kan ontzettend goed uitpakken. Durf out of the box te denken en ontdek hele nieuwe mogelijkheden, ja, ook voor jouw huiskamer!

Ontdek meer blogs

Producten