Ontdek de nieuwste aanwinsten van XOOON en IN.HOUSE bij Tilders

Ontdek de nieuwste aanwinsten van XOOON en IN.HOUSE bij Tilders

Ben je op zoek naar een frisse wind door je interieur? Wij presenteren met trots onze nieuwste aanwinsten van XOOON en IN.HOUSE, waarbij innovatief design en comfort samenkomen. Of je nu een moderne eettafel, een elegante stoel, of een stijlvol dressoir zoekt, de nieuwste items van deze merken bieden iets unieks voor elk huis. Laten we een kijkje nemen!

Minato Bartafel Ellips van XOOON

Deze ellipsvormige bartafel is een ware blikvanger. De unieke vorm combineert elegantie met functionaliteit, en de hoogte van 92 cm maakt hem ideaal voor zowel staande als zittende gesprekken. Met zijn strakke lijnen en keuze uit stijlvolle kleuren en afwerking past deze tafel perfect in een hedendaags interieur.

Minato Eetkamertafel Ellips van XOOON

Deze eetkamertafel is de perfecte partner voor de bartafel. Het ellipsvormige ontwerp zorgt voor een gezellige, intieme sfeer aan tafel. Het slanke, (HPL) met marmerlook ontwerp is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, doordat het gemakkelijk te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Minato Bartafel Ovaal van XOOON

De bartafel MINATO, met zijn ovaalvormige design, belichaamt pure elegantie en is gemaakt om langdurig te gebruiken. Het tafelblad in lichtgrijs, geproduceerd uit hoogwaardig MDF, is afgewerkt met Primo Laminato (HPL) in een marmerachtige look. Het stevige metalen onderstel, uitgevoerd in een moderne grafietkleur, brengt een modern tintje aan het geheel. Perfect voor het ontbijt in de ochtend of het serveren van cocktails in de avond, de MINATO bartafel staat garant voor stijl bij elke gebeurtenis

< a href="https://www.tilders.nl/catalogsearch/result/?q=minato">Bekijk alle Minato items >

Eetstoel Levio van IN.HOUSE

De Levio eetstoel combineert comfort met een verfijnd design. Deze stoel, met zijn gestroomlijnde vorm en hoogwaardige bekleding, biedt een comfortabele zitervaring zonder in te boeten aan stijl. Een perfecte aanvulling op elke eetkamertafel, vooral in combinatie met de Minato tafels.

Dressoir Sparcia van IN.HOUSE

Het Sparcia dressoir is een elegante toevoeging aan elke woonkamer of eetkamer. Met een modern design en voldoende opbergruimte biedt dit dressoir zowel functionaliteit als stijl. De strakke lijnen en mooie dark almond kleur zorgen ervoor dat het dressoir in veel verschillende interieurs past.



De nieuwe items van XOOON en IN.HOUSE, nu verkrijgbaar bij Tilders, brengen stijl, comfort en functionaliteit samen in uw huis. Of je nu kiest voor de unieke vormen van de Minato tafels, de elegante Levio eetstoel, of het stijlvolle Sparcia dressoir, deze producten zullen een verrijking zijn voor je interieur. Bezoek de website van Tilders om deze en andere prachtige meubelstukken te ontdekken. Geef je huis vandaag nog die welverdiende make-over!

Ontdek meer blogs

Producten