Coming soon: House of Dutchz!

Coming soon: House of Dutchz!

House of Dutchz: mooi wonen door vakmanschap! Maak kennis met het nieuwe Nederlandse woonmerk. Een typische Nederlands woonmerk wordt in november gelanceerd, bij Tilders in Wijchen. De naam zegt het natuurlijk al een Nederlands ambachtelijke woonlabel en is op en top Hollandse glorie. Bij deze wordt het nieuwe merk House of Dutchz geïntroduceerd! House of Dutchz bestaat uit een veelzijdige meubelcollectie die veel te bieden heeft. De kernwaarden klasse, schoonheid, vakmanschap en duurzaamheid daar onderscheid House of Dutchz zich goed in!

Doelgroep: House of Dutchz

House of Dutchz is een merklabel die bestemd is voor mensen die hechten aan waarde zoals duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Maar ook iemand die hoge stelt aan design, comfort en kwaliteit. Dit is kort gezegd de doelgroep van het merk House of Dutchz. House of Dutchz heeft een veelzijdige collectie aan woon meubels! Denk aan banken, fauteuils, tafels en stoelen en gemaakt door echte vakmensen. Kortom een collectie waarbij je je direct goed thuis voelt.

Garantie

Je krijgt op meubels van House of Dutchz maar liefst 7 jaar garantie! De exclusieve House of Dutchz collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige meubelen. Daarom bieden wij 7 jaar garantie op elk zitmeubel. Alle prijzen die wij in deze website vermelden, zijjn inclusief 7 jaar garantie en service bij u thuis. Gewoon, omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit en vakmanschap

Sfeerimpressie House of Dutchz

Voor een complete sfeerimpressie, hebben we een ambachtelijk filmpje over House of Dutchz toegevoegd! Bekijk het filmpje hieronder:

Ontdek meer blogs

Producten