Coming soon: Baenks het nieuwe merk!

Coming soon: Baenks het nieuwe merk!

Ga voor luxe & stijlvol wonen met het nieuwe merk Baenks! Bij deze ga ik het merk Baenks introduceren. Het merk Baenks wordt begin november toegevoegd aan het assortiment bij Tilders. Baenks is over het algemeen een merk dat het beste zitcomfort heeft en is gespecialiseerd in hoogwaardig kwalitatief zitmeubilair. Baenks is een jong merk die een veelzijdige collectie heeft, waardoor je echt een prettige en persoonlijk woonsfeer creëert. Gemaakt met passie en de beste materialen.

Baenks is een merk wat van alles in huis haalt! Denk aan design banken, fauteuils, stoelen, tafels en op een korte termijn ook verkrijgbaar bij Tilders in Wijchen. Met de kernwaarden verleidelijk, stijlvol en een oog voor detail krijgt Baenks een eigen karakteristieke en hippe uitstraling in alle meubels die zij ontwerpen! Sta jij al te popelen om het nieuwe merk Baenks te bewonderen? We kunnen niet wachten om jou te ontvangen en te informeren over het prachtige merk!

Design banken

Zitmeubelen zijn niet te missen in uw woonkamer! En zijn essentieel, je creëert echt een fraaie zithoek en dat is wat je wilt! Design banken van Baenks zijn minimalistische, stijlvolle en verleidelijke zitmeubels die tijdloos zijn. Voor een grote eyecatcher ben je bij Baenks aan het juiste adres! Aangezien ze echt kwaliteit leveren voor het gewenste product die je vrij eenvoudig besteld bij Tilders Wijchen. Doe eens gek en kies eens voor een gave zitmeubel die echt sprankelt in jouw interieur!

Garantie

Design meubels aanschaffen zijn relatief prijzig! Daarom krijg je bij het merk Baenks maar liefst 7 jaar garantie op alle design meubels. Zo ben je zeker van je aankoop dat je echt plezier hebt van alle design meubels. Echte kwaliteit, garantie en service komt samen met het merk Baenks. Tilders Meubelen bevindt zich bij Woonboulevard Wijchen en ligt nabij Nijmegen, in Wijchen. Onze professionals weten als van het vinden van de juiste meubels. Of het nu gaat om een eetkamerstoel, een relaxfauteuil of een armstoel, zij helpen u door te luisteren naar uw wensen en behoeften. Kom snel langs in onze showroom. We ontvangen u graag.

Ontdek meer blogs

Producten