Nieuwe Eastborn Boxspring Collectie 2023/2024

Nieuwe Eastborn Boxspring Collectie 2023/2024

Ben je op zoek naar de ultieme slaapervaring? Overweeg dan de diverse boxsprings uit de Eastborn collectie. Met zes verschillende modellen heeft Eastborn voor elk wat wils. Of je nu verlangt naar strakke lijnen, pure luxe, of eenvoudige elegantie, Eastborn heeft de perfecte match voor jou.

De Eastborn Collectie in een notendop

De Eastborn collectie omvat de Forward, Oblique, Globe, Plum, Stud en Gentle. Elk van deze boxsprings is verkrijgbaar in zowel vaste als verstelbare uitvoeringen. Wist je dat alle Eastborn boxsprings beschikbaar zijn in diverse breedtematen, variërend van 120 tot 200 cm? Of je nu kiest voor een verstelbare boxspring van 120 cm of een vaste boxspring van 200 cm, Eastborn heeft precies wat je nodig hebt.

Creëer jouw perfecte slaapomgeving

Een goede nachtrust begint met de perfecte boxspring die past bij jouw lichaam en slaapvoorkeuren. Dankzij de aanpassingsmogelijkheden van de Eastborn boxsprings kun je genieten van een uniek niveau van comfort. Hierdoor word je elke ochtend verfrist en uitgerust wakker. Je hebt niet alleen keuzevrijheid in comfort, maar ook in stoffering. Ga je voor de basisstoffen zoals Shine, Skin, of Rich? Of wil je een vleugje luxe toevoegen aan je slaapkamer met stoffen zoals Doodle, Boucle of Struc? De keuze is aan jou, en met Eastborn kun je het allemaal hebben. Laten we nu de individuele modellen van de Eastborn collectie bekijken.

Eastborn Forward: Eigentijdse elegantie

De Eastborn Forward is de belichaming van moderniteit. Met zijn strakke design kun je je slaapkamer transformeren tot een eigentijds toevluchtsoord. Wil je andere pootjes of een specifieke stof? Geen probleem, want deze boxspring is volledig naar jouw smaak aan te passen. Naast zijn prachtige uiterlijk, biedt de Forward ook ongeëvenaard comfort.

Eastborn Oblique: Rustgevende verfijning

De Eastborn Oblique straalt rust uit en past in elke slaapkamer. Zijn rustgevende design creëert de perfecte sfeer om tot rust te komen. Net als de andere modellen in de collectie, kun je de Oblique volledig personaliseren. Zijn design en comfort maken van de Oblique een uitstekende keuze.

Eastborn Globe: Moderne beleving

De Eastborn Globe biedt een moderne en meeslepende slaapervaring. Met zijn ronde vormen brengt hij een uniek gevoel van stijl in je slaapkamer. Ook deze boxspring is aan te passen naar jouw wensen, zowel qua stoffering als comfort.

Eastborn Plum: Warme stijl

De Eastborn Plum straalt warmte en stijl uit. Zijn speelse design met licht gebogen hoeken geeft je slaapkamer een knusse uitstraling. Pas de Plum aan zoals jij dat wilt en geniet van het perfecte comfort dat deze boxspring biedt.

Eastborn Stud: Stoere elegance

De Eastborn Stud is stoer en robuust met een opvallend hoofdbord en krachtig design. Net als de andere modellen kun je ook deze boxspring volledig aanpassen naar jouw voorkeuren. Hij biedt niet alleen een indrukwekkend uiterlijk maar ook ongekend comfort.

Eastborn Gentle: Elegante luxe

De Eastborn Gentle brengt een vleugje chique luxe naar je slaapkamer met zijn zachte hoofdbord waar je comfortabel tegenaan kunt leunen. Het design en het comfort van de Gentle maken van je slaapkamer een vijfsterrenhotel. Net als de andere modellen is de Gentle volledig aan te passen aan jouw wensen.

Ontdek de Eastborn collectie

Met de zes modellen in de Eastborn collectie, kun je niet alleen je slaapkamer transformeren maar ook je slaapervaring optimaliseren. Of je nu houdt van modern, rustgevend, meeslepend, speels, stoer, of elegant, Eastborn heeft de perfecte boxspring voor jou. Aarzel niet om de mogelijkheden te ontdekken en jezelf te verwennen met ultiem slaapcomfort. Neem een kijkje in de uitgebreide Eastborn collectie en creëer je eigen persoonlijke slaapervaring. Ga naar Tilders voor meer informatie en om deze prachtige collectie zelf te ervaren.

Ontdek meer blogs

Producten