Nieuw bij XOOON: De DANTE stoel

Nieuw bij XOOON: De DANTE stoel

Ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het nieuwste pronkstuk van XOOON, de DANTE-armstoel, is nu verkrijgbaar bij Tilders. En geloof ons, dit is een stoel die je niet wilt missen.

Stel je voor: massief eikenhout in een natuurlijke tint of een onyx tint, gecombineerd met een zitting van Brioni-stof in diverse kleuren als lever en crème. Het resultaat? Een harmonieus samenspel van luxe en Scandinavische finesse die je ruimte naar een hoger niveau tilt. Maar er is meer dan alleen de esthetiek. Deze stoel is ook een meester in comfort. Of je nu geniet van je ochtendkoffie, een goed boek leest of gewoon ontspant na een lange dag, de DANTE-armstoel biedt comfort voor alle gelegenheden. Het ergonomische ontwerp ondersteunt je lichaam op de juiste plekken, waardoor je moeiteloos kunt ontspannen.

dante xooon
dante stoel

Styling is key

Laten we het hebben over styling. Want laten we eerlijk zijn, de perfecte stoel verdient de perfecte omgeving. Hier zijn een paar tips om de DANTE-armstoel te laten schitteren in jouw interieur:

Less is more

Laat de DANTE-armstoel het middelpunt zijn van de ruimte. Kies voor een minimalistische setting met neutrale kleuren en simpele accenten om de elegantie van de stoel te benadrukken.

Mix & Match

Durf te experimenteren met texturen en materialen. Combineer de eikenhouten afwerking van de stoel met zachte kussens, een wollen plaid en een vloerkleed van natuurlijke vezels voor een warme en uitnodigende uitstraling.

dante
dante

Groen doet goed

Voeg een vleugje natuur toe aan je interieur met wat groene planten. Plaats een paar potten in de buurt van de stoel voor een frisse en levendige sfeer.

Verlichting

De juiste verlichting kan de sfeer in een ruimte transformeren. Kies voor zachte, warme verlichting om een gezellige ambiance te creëren waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Contrast creëren

Een beetje contrast kan wonderen doen in een ruimte. Combineer de natuurlijke warmte van de eikenhouten armstoel met moderne accenten zoals een glazen bijzettafel of een metalen lamp. Dit zorgt voor een boeiend visueel contrast dat de aandacht trekt en de ruimte een eigentijdse uitstraling geeft.

Met de DANTE-armstoel van Tilders haal je niet alleen een stukje comfort in huis, maar ook een tijdloos stuk design dat moeiteloos past in elke interieurstijl. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de stoel via onze webshop of kom langs in onze showroom.