Marmer is back: van tafels tot kasten

Marmer is back: van tafels tot kasten

Marmer is weer helemaal terug en wij zijn FAN! Bij Tilders zijn we dol op deze tijdloze trend en hebben het marmer dan ook in verschillende vormen en maten. Een marmeren tafel, een kast met marmeren details of een andere marmeren accenten, deze trend is een absolute must-have.

Marmeren tafels

Laten we het hebben over de klassieker: de marmeren tafel. Een eettafel, salontafel of bijzettafel, marmer brengt meteen die chique vibe waar we allemaal van houden. Deze tafels zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook nog eens super duurzaam en makkelijk schoon te maken. Een marmeren salontafel? Die kan echt de blikvanger zijn in je woonkamer en zorgt voor dat luxe gevoel waar we allemaal van dromen.

Kasten met marmeren details

Een kast met marmeren details is een goede manier om deze trend in je interieur te integreren. Bijvoorbeeld een dressoir met een marmeren blad of een vitrinekast met marmeren accenten. Deze subtiele details kunnen een groot verschil maken en geven je meubels een luxe uitstraling.

Marmeren accessoires

Als je nog niet helemaal klaar bent om te investeren in grote marmeren meubels, zijn marmeren accessoires een goede manier om deze trend uit te proberen. Bijvoorbeeld marmeren kaarsenhouders, snijplanken, fotolijsten of zelfs marmeren plantenpotten. Deze kleine accenten kunnen een grote impact hebben en voegen luxe toe aan je interieur.

Combineren met andere materialen

Een van de mooiste dingen aan marmer is hoe goed het samengaat met andere materialen. Combineer marmer met hout voor een warme en uitnodigende look, of met metaal voor een strakke en moderne uitstraling. Een marmeren tafel met houten poten of een kast met marmeren en metalen details kan een perfect contrast creëren en je interieur een unieke uitstraling geven. Daarnaast komt marmer in verschillende kleuren en patronen, waardoor je eindeloos kunt variëren. Van klassiek wit marmer met grijze aders tot gedurfd zwart marmer of zelfs kleurrijk marmer met groene of roze tinten, er is voor ieder wat wils. Experimenteer met verschillende soorten marmer om de perfecte look voor jouw huis te vinden.

Tijdloos

Wat we zo geweldig vinden aan marmer is dat het tijdloos is en nooit uit de mode raakt. Het is een investering in je interieur die jarenlang mooi blijft. Marmer is duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en het veroudert prachtig.

Bij Tilders hebben we een ruime selectie van marmeren meubelstukken van onder andere IN.HOUSE, XOOON en Richmond Interior. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze webshop in Wijchen en laat je inspireren. Marmer is helemaal terug en we zijn er dol op!