Ironville collectie Richmond Interior

Ironville collectie Richmond Interior

De Ironville collectie van Richmond Interior, waar tijdloos design en eigentijdse creativiteit samenkomen! Deze prachtige collectie nodigt je uit om de geschiedenis te omarmen en tegelijkertijd een nieuwe artistieke reis te beginnen. Unieke kasten, vervaardigd uit glanzend messing en verfraaid met een geribbeld reliëf. Hun glazen bladen met een marmeren look weerspiegelen niet alleen het licht, maar ook een nieuw perspectief op elegantie. Ontdek de betoverende mix van traditie en vernieuwing, waar Mid-Century Modern stijl een vertrouwd jaren zestig ontwerp in een frisse context plaatst. Laat je inspireren terwijl we je meenemen op een reis door de unieke schatten van de Ironville collectie.

Ironville dressoir 4-deuren

Het tv-dressoir uit de Ironville collectie. Met zijn vier prachtig vormgegeven deuren, subtiel geribbeld reliëf en glazen blad, is dit dressoir niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een artistieke uiting van verfijning. Het perfecte huwelijk tussen vintage charme en eigentijdse stijl.

Ironville wandkast 2-deuren

Op zoek naar een échte eyecatcher? Voeg de Ironville wandkast toe aan jouw interieur! De wandkast is niet alleen functioneel, maar ook gelijk een prokstuk. Plaats de kast voor een effen muur, zodat de kast er nog meer uitspringt en ook zodat je de balans behoudt in jouw interieur. De kast staat zowel mooi bij donkere als lichte kleuren. Wanneer je de kast combineert met donkere kleuren, neig je meer naar de hotel chique woonstijl en als je het combineert met lichte kleuren dan kan het meer modern chic ogen.

Ironville salontafel

De Ironville salontafel is perfect voor wie op zoek is naar een functionele en stijlvolle unieke salontafel. Vierkante salontafels vormen niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je woonruimte, maar blinken ook uit in functionaliteit. Hun symmetrische vorm maakt het gemakkelijk om ze in verschillende opstellingen te plaatsen, of het nu naast een bank of in het midden van de kamer is. Met gelijke zijden bieden ze een ruim en evenwichtig tafelblad oppervlak dat perfect is voor het neerzetten van drankjes, snacks, tijdschriften en decoratieve items. Bovendien kunnen vierkante salontafels dienen als handige extra zitplaatsen in een knusse setting of als voetenbankje voor ontspanning.

Gehele collectie Paragon

Is de Ironville collectie van Richmond Interior niks voor jou? Bekijk dan onze gehele collectie op de website of bezoek onze showroom in Wijchen! We hebben een uitgebreide collectie van kasten, banken, stoelen.html">stoelen en nog veel meer!

Producten