Favoriet Bank Zilvano

Favoriet Bank Zilvano

Wanneer je denkt aan een minimalistische inrichting, zul je waarschijnlijk gelijk denken aan strakke lijnen en basic vormen. Je denkt niet gelijk aan een stijl die rust en ruimte uitstraalt. Ook luxe en comfort komen niet gelijk bij je op, maar laten we bank Zilvano nu eens echt doornemen. Zilvano heeft een hele mooie minimalistische uitstraling, deze kun je zeker weten chic noemen.

Luxe designbank met lekkere brede armsteunen

Door de combinatie van de rechte lijnen en heldere vormen creëert men een evenwichtige en ruimtelijk uitstraling. De luxe design XOOON bank oogt behoorlijk robuust, dit komt doordat de bank een lage rug heeft en brede armsteunen. De vormgeving is strak en stoer deze worden gekenmerkt door de horizontale lijnen en een luxueuze vlinder draad, hiermee is de bank volledig afgewerkt. Het ontwerp is misschien vrij simpel, maar deze straalt toch echt luxe uit?

Minimalistische bank met een hoge designpoot

Deze minimalistische bank van Zilvano oogt bijzonder licht en ruimtelijk. Doordat de bank horizontaal rust op de basis, lijkt het net of deze los van je vloer staat. Het effect van deze uitstraling wordt grotendeels verstrekt door de hoge zwarte design poten. Kortom deze Zilvano bank geeft niet alleen een luchtige uitstraling, maar straalt ook klasse uit.

Een Luxueuze bank die jezelf kunt samenstellen

Zilvano van XOOON biedt de mogelijkheid je eigen bank samen te stellen door de diversiteit aan losse elementen. Door hier gebruik van te maken heb je de mogelijkheid jouw eigen vormen te bepalen. Bij deze luxueuze bank ligt jouw look in eigen handen. Natuurlijk kun je de complete collectie van XOOON vinden op www.tilders.nl. Je kunt kiezen uit een megagrote XXL lounge. Door deze variant te kiezen kun je lekker wegdromen tijdens de film die je zo graag wilde zien. Bezit jij over een grote woonkamer? Je kunt dan ook nog eens kiezen voor een open opstelling met een dubbel zitelement. Het mag wel duidelijk zijn dat je met Zilvano eigenlijk eindeloos kunt combineren.

Ga voor het zitcomfort waar jij je goed bij voelt

Wist je dat een stevige rug en brede armleuningen je een geweldige zitervaring geven? Bij de bank kun jij kiezen uit wel drie verschillende soorten zitcomfort. Wanneer jij een bank aanschaft zal deze standaard voorzien zijn van hoogwaardig Suprême foam, maar je kunt deze ook laten voorzien van een pocketvering. Wil jij echt een geweldige zit ervaring beleven ga dan voor een combinatie van pocketvering in combinatie met memory foam. Er zitten wel enigszins verschillen in prijs als je het zitcomfort wilt upgraden.

Zilvano banken voor iedere woonstijl

Naar het omschrijven van de Zilvano bank, kunnen we toch wel concluderen dat deze eigenlijk geschikt is voor iedere woonstijl. Door het basic design toe te passen met een minimalistische tint en neutrale kleuren kan Zilvano in iedere woonstijl. Een prachtige combinatie met natuurlijk hout tinten of lichte zachte kleuren. Zilvano zou perfect in een Retro of Scandinavisch interieur passen. Er is een ruime keuze aan kleuren en materialen, zodat Zilvano past bij iedereen.

Ontdek meer blogs