Een nieuw tijdperk van minimalisme met het Carving woonprogramma van XOOON

Een nieuw tijdperk van minimalisme met het Carving woonprogramma van XOOON

Minimalisme ontmoet stoere karaktervolle designs in het Carving woonprogramma van XOOON. Deze collectie van kast meubelen biedt een eigentijdse uitstraling door een combinatie van solide vormen, elegante metalen onderstellen en opvallende reliëfstructuren. De keuze uit twee kleuren maakt het gemakkelijk om een Carving kast te vinden die perfect bij jouw persoonlijke stijl past.

Ruimte Vergroten met Kasten op Hoge Poten

Carving kasten worden gekenmerkt door hun minimalistische design. De kasten hebben een robuuste uitstraling, maar de slanke metalen poten tillen ze visueel op, waardoor ze verrassend ruimtelijk lijken. De fronten zijn greeploos, wat het strakke karakter van de dressoirs en kasten benadrukt.

Textuur voor extra Diepte

De fronten van de Carving-meubelen zijn met precisie vervaardigd uit geperst eikenfineer. Deze speciale afwerking omvat het aanbrengen van reliëf door middel van persen, gevolgd door handmatig borstelen en lakken om de textuur extra te benadrukken. Het resultaat is een stijlvolle structuur van horizontale groeven die over de volledige voorzijde van het meubel lopen, wat een extra dimensie toevoegt aan het ontwerp.

Kies uit Licht tot Donker Eiken

Het Carving woonprogramma biedt keuze uit twee verfijnde kleuren: een licht naturelle eikenhouttint en het diepe Castle Black. De natuurlijke uitstraling past naadloos in een Scandinavisch geïnspireerd interieur, terwijl Castle Black een gedurfdere toets aan elke ruimte toevoegt, passend bij zowel moderne als strakke inrichtingen.

Arawood: De Perfecte Match

Een karaktervolle kastcollectie verdient een even karaktervolle tafel. De Carving kastmeubelen vinden hun perfecte match in de ARAWOOD tafelserie. De eettafels in deze collectie onderscheiden zich door hun organische tafelblad en conische poten. Het tafelblad is vervaardigd uit massief eikenhout en is verkrijgbaar in twee verfijnde kleuren: natuurlijk en zwart. Hierdoor kun je jouw ideale look creëren die perfect past bij jouw interieurstijl.

Ontdek Carving bij Tilders

Bij Tilders begrijpen we de aantrekkingskracht van het Carving woonprogramma en zijn we trots op het aanbieden van deze hoogwaardige collectie. Of je nu op zoek bent naar een nieuw meubelstuk of inspiratie nodig hebt voor een volledige make-over, we nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken of onze website te verkennen. Ontdek hoe je met het Carving woonprogramma een tijdloos design in je eigen interieur kunt verwelkomen.

Ontdek meer blogs

Producten