De Top 3 Zomer Interieur Trends van 2023

De Top 3 Zomer Interieur Trends van 2023

Zomer 2023 is hier! Wij hebben dé drie trends voor je op een rijtje gezet die jouw huis in een handomdraai omtoveren tot een zomerse hotspot.

Trend 1: Back to Nature

2023 zet in op de natuur. Bamboe, rotan, linnen en katoen zijn hot. Kies bijvoorbeeld voor een elementenbank in een natuurlijke, aardse tint. Zo geef je je interieur niet alleen een moderne, maar ook een rustieke touch. En bonus: het is de perfecte plek voor een siësta tijdens de warmste uurtjes van de dag.

Trend 2: Colour Pop

De zomer schreeuwt om kleur, en 2023 luistert. Felle, levendige kleuren zijn dé manier om je huis een energieboost te geven. Kies voor een knallend blauwe of gele relaxfauteuil. Niet alleen een statement piece, maar ook een heerlijk hoekje om in weg te dromen met een goed boek of een verkoelend drankje.

Trend 3: Ga Voor Organisch

2023 omarmt organische vormen. Zeg maar gedag tegen je traditionele rechthoekige tafels, dit jaar gaan we voor rond en organisch. Deze vormen doorbreken de rechte lijnen in je interieur en zorgen voor een gevoel van natuurlijke elegantie. Een salontafel met een organische vorm kan het prachtige middelpunt zijn van je woonkamer.

Zomer 2023 draait om natuur, kleur en vorm. Met onze selectie van de beste elementenbanken, relaxfauteuils en organisch gevormde tafels wordt jouw interieur de zomerse hotspot die je altijd al wilde. Dus, waar wacht je nog op? Duik in deze trends en maak van jouw huis de place-to-be deze zomer!

Producten