5x Waarom een relaxfauteuil niet in je huis mag ontbreken

5x Waarom een relaxfauteuil niet in je huis mag ontbreken

Er is niet zo fijn als na een lange werkdag lekker in je relaxfauteuil weg te zakken. Het is het meest comfortabele plekje in de woonkamer. Met een goed boek, een kop thee of een glas wijn kun wij er uren in doorbrengen. Het is de stoel waar thuis de meeste ruzies over ontstaan, want als je er eenmaal in ploft wil je er nooit meer uit komen. Heb jij al relaxfauteuil in huis? Nee! Lees dan snel verder waarom je vandaag nog een fauteuil in huis moet halen.

#1 Een plek in huis voor ontspanning

De naam zegt het al; een RELAXfauteuil is er natuurlijk om te relaxen. Bij het ontwerp is dan ook heel veel aandacht besteedt aan comfort. Zo wordt gebruikt gemaakt van topkwaliteit materialen voor een goede ondersteuning. Ook kun je vaak kiezen uit verschillende standen. De laatste jaren zijn relaxfauteuils erg populair. Het is de ideale plek om na een lange dag of juist op een luie zondag neer te ploffen en even een momentje voor jezelf te nemen.

#2 Een goede houding

Een verkeerde houding is er ongezond. Relaxfauteuils zijn juist zo ontworpen dat je altijd de juiste ondersteuning hebt, voor als je wat langer zit. Dit zorgt houdingsafwijkingen te voorkomen. Ook kun je de stand van je relaxfauteuil helemaal aanpassen naar jouw gewenste houding.

#3 Ontspannen is gezond!

Veel problemen worden veroorzaakt door stress. Even ontspannen, helemaal niks is dan ook goed voor de gezondheid. Een momentje van rust inplannen zorgt ervoor dat je alles kan overzien, jezelf weer kunt opladen en beter kunt focussen. Daarnaast bevordert ontspanning de creativiteit. relaxfauteuils

#4 Blikvanger in de woonkamer

Vroeger was een relaxfauteuil misschien een beetje stoffig en niet echt een design item om trots op te zijn, maar tegenwoordig is de relaxfauteuil de blikvanger van de woonkamer. Naast comfort wordt er ook veel aandacht besteedt aan het ontwerp. Er zijn talloze designs waar je uit kunt kiezen. Zo zijn de relaxfauteuils van IN.HOUSE betaalbaar en hip. En wat dacht je van de prachtige collectie relaxfauteuils van Stressless.

#5 Helemaal op jouw wensen afgestemd!

Een groot deel van onze collectie relax fauteuils kunnen volledig naar wens samengesteld worden. Zo heb je de keuze uit diverse stoffen en poten. Maar ook heb je de keuze uit verschillende, elektrisch of juist en of de toevoeging van een sta-op functie.

relaxfauteuils

Goed zitten moet je uitproberen

Een relaxfauteuil wil je ervaren, voelen en uitproberen. Proefzitten is cruciaal! Maak snel een afspraak met één van onze interieuradviseurs voor een advies op maat

Ontdek meer blogs