Update Verbouwing Tilders

Update Verbouwing Tilders

De laatste paar weken is er flink verbouwd bij Tilders. Een nieuwe vloeren, nieuwe kleuren en zelfs een compleet nieuwe indeling. De 1e verdieping wordt namelijk compleet vernieuwd. Er is al enorm hard gewerkt en hoewel de verdieping nog niet helemaal af is, is die nu al bijna onherkenbaar.

Sneak Preview Verbouwing

Chique, eigentijds en modern, zo kun je onze vernieuwde showroom het beste omschrijven. Er is gekozen voor donkere en diepe kleuren, waardoor de meubels er echt uit springen. En dit zijn overigens niet zomaar meubels, want bij een nieuwe showroom horen natuurlijk ook splinternieuwe woonmerken. Tilders heeft haar collectie daarom uitgebreid met de hoogwaardige merken House of Dutchz en Baenks. Bekijk hieronder het proces van de verbouwing.


House of Dutchz

Naast onze woonmerken XOOON en IN.HOUSE, vind je nu ook de prachtige meubels van House of Dutchz in onze showroom. House of Dutchz voor mensen die hechten aan waarde zoals duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Maar ook voor mensen die hoge eisen stellen aan design, comfort en kwaliteit. House of Dutchz heeft een veelzijdige collectie aan woon meubels! Denk aan banken, fauteuils, tafels en stoelen en gemaakt door echte vakmensen. Kortom een collectie waarbij je je direct goed thuis voelt.

Baenks

Ga voor luxe & stijlvol wonen met het nieuwe merk Baenks! Bij deze ga ik het merk Baenks introduceren. Het merk Baenks wordt begin november toegevoegd aan het assortiment bij Tilders. Baenks is over het algemeen een merk dat het beste zitcomfort heeft en is gespecialiseerd in hoogwaardig kwalitatief zitmeubilair. Baenks is een jong merk die een veelzijdige collectie heeft, waardoor je echt een prettige en persoonlijk woonsfeer creëert. Gemaakt met passie en de beste materialen.

Ontdek meer blogs