Barkruk Delani Olive

Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

DELANI; tafelen op hoog niveau

Delani is leverbaar in 2 hoogtematen, zithoogte 65 cm en zithoogte 80 cm. Er is een uitvoering als barhocker en als barstoel met comfortabele rugleuning. Je kunt kiezen uit verschillende stiksels en 2 metaalkleuren in het frame.

  • 2 zithoogtes
  • Prachtige vormgeving
  • Leverbaar in diverse stofferingen

De getoonde uitvoeringen zijn uitgevoerd in Buffalo leder met een extra glansafwerking. Het inkleuren van het buffelleder gebeurd volledig met de hand en in meerdere bewerkingen. Dit geeft het zogenaamde handwashed effect. Dit effect geeft het leder een gewolkte uitstraling. Hierdoor is elke barstoel of hocker uniek. Stap voor stap wordt de kleur opgebracht en tenslotte wordt er een afdeklaag aangebracht. Deze afdeklaag werkt vochtafstotend en zal het leder soepel houden. Het dagelijkse onderhoud van Buffalo leder is simpel, maar zorg ervoor dat de luchtvochtigheid in huis in orde is en plaats de barhockers of barstoelen niet te dicht bij een warmtebron om het uitdrogen van het leder te voorkomen. Kijk ook uit met direct zonlicht aangezien dit de kleur van het leder zal vervagen. Regelmatig onderhoud kun je verrichten door het leder voorzichtig in te wrijven met een naturel bijenwas of te behandelen met leather protection set (clean & care).

Je hebt de keuze uit verschillende soorten stiksels, kies het stiksel wat jij het mooiste vind en stel je eigen set samen. Het metaal kan bovendien in 2 kleuren afgewerkt worden. We gebruiken enkel de beste materialen voor jouw Delani, daarom wordt er in elke barhocker of barstoel koudschuim gebruikt wat een zeer lange levensduur heeft.

Vraag naar het bijbehorende meubelpaspoort voor meer informatie over dit product.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 065x037x037 cm | zithoogte 65 cm, zitdiepte 37 cm
Materiaal:
Leder of Lederlook
Materiaal Specifiek:
Leder
SKU:
10165668
Merk:
INHOUSE
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.