Relaxfauteuil Alborg Hoge Rug

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Bezorging bij u thuis
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie
Constant vernieuwende collectie

Productinformatie

Relaxfauteuil Alborg


Wil jij graag kunnen relaxen op een fauteuil die mooi staat in jouw interieur? Kies dan voor relaxfauteuil Alborg van Xooon. Deze prachtige fauteuil heeft veel personalisatiemogelijkheden waardoor hij geheel naar wens aan te passen is.


Kies je bekleding


Is de afgebeelde kleur niet helemaal waar jij naar op zoek bent? Geen probleem. Alborg is namelijk in veel verschillende kleuren bekleding te verkrijgen. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een combinatie van twee verschillende soorten bekleding voor een uniek uiterlijk. Je kunt namelijk een verschillende stof kiezen voor de voor- en achterkant van de fauteuil. Combineer kleuren of texturen naar jouw smaak.


Personaliseer er op los


Naast de bekleding zijn er nog veel meer personalisatie opties mogelijk. Zo zijn er twee verschillende armleuningen om uit te kiezen. Ga jij voor een open of gesloten armleuning? Daarnaast kun je ook kiezen uit twee soorten poten, twee soorten vulling voor de zitting en een manuele of elektrische verstelbare relaxfunctie. Als laatste is er ook de optie om een hoofdkussen toe te voegen.


Productspecificaties Xooon Alborg relaxfauteuil



  • Kies je bekleding

  • Kies je poot

  • Kies je zitvulling

  • Verstelbare rugleuning 

  • Uit te breiden naar elektrische bediening

  • Uit te breiden met een hoofdkussen

Producteigenschappen

Breedte:
93
Lengte :
78
Hoogte:
124
Materiaal:
Stof
SKU:
45030001
Merk:
Xooon
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.